Pastís de pastanaga

Hola! Avui he fet un pastís de pastanaga:

M’encanta aquest motlle en forma de cor!

La recepta d’aquest pastís la vaig treure d’aquí (està en anglès). El pròxim cop que el faci intentaré fer la recepta pas a pas (amb fotos) i en català perquè qui vulgui la pugui provar a casa.

La veritat és que val la pena perquè el pastís queda molt esponjós i “moll”, suposo que gràcies a l’oli que porta.

Bé, si voleu seguir la recepta en anglès és ben senzilla. Jo només faig el pastís i no faig la crema de sobre (frosting). No té cap secret i queda boníssim!

Aquesta entrada ha esta publicada en sense categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s