Menjar de tardor

Només un petit apunt per ensenyar-vos un dels meus plats preferits de la tardor.

Com veieu no té cap mena de secret, només és un plat de verdura. Però el que el fa especial per mi és que hi ha ingredients que només es poden trobar unes quantes setmanes (si els compres ecològics i de proximitat, és clar). Moniato i bolets. Purament de temporada. Són alguns del meus ingredients preferits!

També hi poso ceba tendre (que sempre millora qualsevol plat) i carbassó.

L’elaboració és ben simple. Senzillament, netegem, pelem i tallem els ingredients:

Despés ho escaldem i seguidament ho fregim en oli d’oliva verge.

Espero que us hagi agradat. Ja sé que és un plat molt senzill però jo cada vegada tendeixo més a aquest tipus de cuina. Per exemple, les verdures també m’agraden molt al vapor. I trobo que el gust de cada ingredient fet de manera simple és molt més bo (a vegades) que després de complicades elaboracions.

Que tingueu un bon cap de setmana!

Aquesta entrada s'ha publicat en Gastronomia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s